Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatok kezelése

Csala Sándornak a picipolc.hu csapatának nagyon fontos a látogatóink által megadott személyes adatok védelme, illetve az információs önrendelkezési jogainak biztosítása. Az oldal látogatóinak személyes adatait bizalmasan, és a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Csala Sándor a hozzájárulásoddal megadott adatokat a webshop működésének ideje alatt tárolja.

Amennyiben törölni szeretnéd adataidat rendszerünkből, kérlek jelezd ezt írásban a picipolcdesign@gmail.com e-mail címen, és ezen kérésednek minél hamarabb igyekszünk eleget tenni.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a picipolc.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítására használja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat.

A szállítást végző cégek az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják.

A picipolc.hu domain néven található webshop adatait Csala Sándor kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII. törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző cég megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges megadandó adatok:

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezek adatok értelemszerűen külön-külön is megadható számlázásra és szállításra.

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelések esetében az alábbi adatok kerülnek rögzítésre, tárolásra:

eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája, fizetés és szállítás módja)

regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél számára.

Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok: